תעשיות תעשיית המזון

תעשיית המזון

תעשיית המזון

תיאור

תעשיית עיבוד המזון המודרנית היא נרחבת ורבת תחומים. בכל שלב בתהליך הפיכת חומרי גלם למוצרי מזון מוכנים נעשה שימוש במגוון רחב של שיטות עיבוד ומכונות. שיטות ומכונות אלו משתמשות בדרך כלל במגוון רחב של חומרי ומוצרי גומי.

פתרונות טכנו עד

לטכנו עד עשרות שנות ניסיון באספקת מוצרים רבים לתעשיית עיבוד המזון. כל מוצרי טכנו עד המיועדים לתעשיית המזון מאושרים הן לחומרים והן לתהליכי ייצור (GMP).

המלאי כולל:

  • מגוון רחב של אלסטומרים (סיליקון, EPDM, גומי ניטרילי (NBR), וכד') בדרגות קושיות שונות
  • מגוון רחב של אורינגים סטנדרטיים ושאינם סטנדרטיים
  • דיאפרגמות ואטמים מחומרים שונים שיש להם:
    • עמידות בגריז, שמנים, מים, אלכוהול, חומצות ו/או בסיסים
    • אינרטיות (אדישות) כימית
    • עמידות בכימיקלים המשמשים בניקוי תעשייתי וסטריליזציה
    • עמידות בסטריליזציה בקיטור
    • יציבות בתנאי טמפרטורה קיצוניים
  • אטמי גומי מקושר חומרים מרוכבים

אנו יכולים לייצר אטמים בכבישה בהתאמה אישית ללקוח מחומרים המאושרים למגע עם מזון. יש לנו ניסיון נרחב בתכנון פתרונות מותאמים אישית באמצעות טכנולוגיות ייצור שונות ומגוונות המתאימות למזון. בין אם אתה יוצר תכנון חדש או מתכנן מחדש טכנולוגיות קיימות, צוותי טכנו עד יכולים לעבוד איתך בשיתוף פעולה משלב הרעיון, לאב-טיפוס, ועד לייצור בזמן ביצוע קצר מאוד.

שימוש באלסטומרים בתעשיית עיבוד המזון

דרישות תעשיית המזון

רבים מהתהליכים בתעשיית ייצור המזון כרוכים בחשיפה לטמפרטורות קיצוניות גבוהות או נמוכות, לחץ גבוה או נמוך, יניקה, ו/או חשיפה תרכובות שעלולות להיות ראקטיביות כמו שמנים, שומנים, חומצות ובסיסים. חלקי גומי המשמשים בתעשיית המזון צריכים להיות מסוגלים לעמוד במגע עם חומרים ותהליכים אגרסיביים של ניקוי וסניטציה. בנוסף, חלקי גומי המשמשים בתעשיית המזון חייבים להיות עמידים נגד גידול חיידקים, הן בהרכב החומרים והן בתכנון המוצר. כל אחד מהתהליכים המכניים, הכימיים, התרמיים וההיגייניים מציב אתגרים בלתי תלויים בתכנון חלקי גומי המותאמים בצורה הטובה ביותר לכל אחד מהתהליכים. כל תהליך בפני עצמו, ביחד עם מערכת המשתנים הסביבתיים הרלוונטיים לתהליך, יקבעו את סוגי רכיבי הגומי המותאמים ביותר לכל מצב ספציפי.

טכנו עד - הכתובת שלך למוצרי גומי לאטימה
פנה אלינו